Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/boteanu/public_html/include/config.php on line 37
Ajutor pentru Andreea Bianca - Boteanu

Biserica Boteanu - Ienii

București, Sector 1, Str. Boteanu nr. 8

Ajutor pentru Andreea Bianca

Ajutor pentru Andreea Bianca

Andreea Bianca este unicul copil al lui IonuÈ› È™i al Alexandrei Banciu din BucureÈ™ti. Bucuria venirii sale pe lume pe data de 28 martie 2016 a fost umbrită È™ase luni mai târziu, când Andreea Bianca a devenit dintr-un copil sănătos È™i vesel, unul pentru care secÈ›ia de terapie intensivă a spitalului Marie Curie din Capitală a devenit principala casă. Diagnosticul primar a fost meningoencefalita manifestată prin intrarea în comă. A început tratamentul intensiv. Când s-a trezit din comă, Andreea nu mai miÅŸca deloc ÅŸi nu mai respira singură. I-a fost afectat masiv creierul, iar medicii au diagnosticat-o cu moarte cerebrală. Nu s-a putut identifica exact ce anume a declanÈ™at boala. Diagnosticele au fost multe, la fel È™i investigaÈ›iile medicale. Rezultatul RMN-ului din iunie 2017 a atestat leziuni cerebrale de tip cronic, atrofie cerebrala si leziuni ale substanÈ›ei albe.  Andreea a suferit È™i două intervenÈ›ii chirurgicale: pentru montarea traheostomei È™i pentru montarea gastrostomei.

Bunul Dumnezeu a făcut însă o minune cu ea. După zece luni de terapie intensivă Andreea respiră acum cu ajutorul ventilatorului ÅŸi este conÅŸtientă. După multă kinetoterapie, a început să miÅŸte piciorul drept, să se întindă ÅŸi să mănânce cu linguriÅ£a.

Familia a fost sfătuită de medici să ducă acasă copilul pentru evitarea infecțiilor intraspitalicești. Acasă, Andreea are nevoie de are nevoie zilnic de kinetoterapie, fizioterapie, terapia Vojta, Ergoterapie, reflexoterapie, electroterapie, terapie craniosacrală, terapia ABA, terapia Bowen. Se adaugă medicamentele și consumabilele medicale (sonde de aspiraţie, filtre pentru ventilator, furtune pentru ventilator, canule traheale, tuburi de gastrostoma, pansamente, orteze, comprese sterile, seringi, substanţe de curăţare şi dezinfectare).

Familia Banciu dorește să facă pentru copilul lor tot ce este necesar pentru ca Andreea să redevină sănătoasă. De aceea, au nevoie de ajutorul nostru.


Î
n acest scop familia Banciu au înfiinÅ£at AsociaÅ£ia Magic Moments. ToÈ›i cei dornici să dăruiască pentru salvarea ei, sunt invitaÈ›i să contribuie financiar în contul AsociaÅ£iei:

Asociaţia Magic Moments

CIF: 37669099

Domiciliul fiscal: Str. Nicolae Filipescu,ne.48, cam. 1, parter, ap. 1, Bucuresti, sector 2

Cont RON:

RO15BTRLRONCRT0393990301

 


AcÈ›iunea caritabilă Ajutor pentru Andreea Bianca se desfășoară începând din data de 5 decembrie 2017 È™i face parte din proiectul În aÈ™teptarea lui Hristos, Mesia, chip luminos organizat de Parohia Boteanu- Ienii.